Gladiator

Wil je krachtiger worden? Je houding verbeteren? Aan je conditie werken? Weerbaarder worden? En fun? Dan is deze explosieve training echt iets voor jou!

Kort maar krachtig

Kenmerkend voor THE GLADIATOR WORKOUTS® is de korte duur van de trainingen. Ze zijn tussen de 25 en 45 minuten. De term HIIT doet tekort aan het concept, we spreken liever van VIIT (Variable Intensity Interval Training). De trainingen zijn vakkundig ontworpen met als doel het lichaam de juiste prikkels en overload te geven om resultaat te behalen bij vetverbranding, hormonale respons, afterburn, cardiovasculaire progressie en spieruithoudingsvermogen.

Krijg vertrouwen in je lichaam

Dat doen de trainingen door gebruik te maken van oefeningen die behalve de verschillende energiesystemen ook het algemeen functioneren van de deelnemers verbeteren. Denk hierbij aan verbeteren van de motorische vaardigheden, verbeteringen in de hormonale balans, vergroten van de weerbaarheid en het (terug)winnen van bewustzijn en vertrouwen in het eigen lichaam.

Voor iedereen

De workouts zijn geschikt voor iedereen ongeacht geslacht, leeftijd of fitheid. Als je goed naar je eigen lichaam luistert, pauzeert wanneer het nodig is of juist een tandje bijzet dan maak je eigenlijk je eigen workout op jouw niveau. De instructeur zal je motiveren en je grens opzoeken en bewaken. Je doet wat je kan!

Verantwoord en gecertificeerd

THE GLADIATOR WORKOUTS® is een concept van ‘ready-to-use’ trainingschema’s in een mooi en inspirerend jasje. Met een ondersteunend programma dat het geschikt maakt voor iedereen. GLADIATOR-instructeurs maken met hoogwaardige instructie-kwaliteiten en motivatieskills een waanzinnig succes van dit concept op clubs, verenigingen, personal training en outdoortrainingen. Resultaatgebaseerd en verslavend, voor de deelnemers en de instructeurs. 

Reviews

Intens

oktober 20, 2020

Hard werken! Maar wel met een glimlach. Noëlle houdt je aan de gang met haar inspirerende aanmoedigingen.

Tom

Vraag vrijblijvend advies of plan een proefles